2022 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2022 yılının ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi

3 Ocak 2022 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi 2022 yılı Ocak ayı ilk meclis toplantısı 1. birleşim 1. oturumu Odunpazarı Belediye Meclis Başkan Vekili Nihat Çuhadar yönetiminde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen meclis toplantısında 17 adet gündem maddesi görüşüldü. Görüşülen gündem maddeleri arasında “Denetim Komisyonu Üyeliği” seçimi yapıldı. Denetim Komisyonuna; Nihat Çuhadar (CHP), Halil İbrahim Bilici (CHP), Şükrü Akbıyık (AK Parti) seçildi.

Gündemin diğer maddeleri ilgili komisyonlara gönderildi. Odunpazarı Belediyesi Meclis’inin bir sonraki toplantısının 6 Ocak 2022 Perşembe günü saat 17:00’da Nikah Salonunda yapılmasına karar verildi.