Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

19 MAYIS SPOR ŞENLİĞİ VOLEYBOL GENÇLER TURNUVASI İLE DEVAM ETTİ

19 Mayıs Spor Şenliği Voleybol Gençler Turnuvası ile devam etti

17 Mayıs 2024 Cuma

19 Mayıs Spor Şenliği, Mehmet Terzi Spor Salonu'nda gerçekleşen kutlama töreni ile başladı. 19 Mayıs Spor Şenliği kapsamında Basketbolun ardından Voleybol Gençler Turnuvası düzenledi. Lise öğrencilerinin katıldığı turnuvanın finali, Mehmet Terzi Spor Salonunda yapıldı. 15 gün süren Voleybol Gençler Turnuvasında 14 takım forma giydi. 150 sporcunun ter döktüğü turnuvanın finalinde 12 D ve 11 A karşı karşıya geldi. Voleybol Gençler Turnuvasının kazananı 12 D takımı oldu. 

HENTBOL TUNUVASINA 80 SPORCU KATILACAK
Spor Şenliği kapsamında bir de Hentbol Turnuvası yapılacak. Küçükler kategorisinde düzenlenecek olan Hentbol Turnuvası’nda 6 takım ter dökecek. Yaklaşık 80 sporcunun katılacağı turnuva 25 Mayıs Cumartesi günü Mehmet Terzi Spor Salonunda düzenlenecek. İlk maç 13.00’de oynanacak. 

KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ 19 MAYIS’TA
19 Mayıs Spor Şenliği’nin kortej yürüyüşü ise 19 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek. Saat 10.00’da Odunpazarı Belediyesi Basın Parkı’ndan başlayacak olan yürüyüş, 3. Uluslararası Odunpazarı 3D Gençlik Festivali’nin yapıldığı Kanlıkavak Parkı’nda sona erecek.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.