Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

‘EVDE BANYO HİZMETİNDEN’ FAYDALANMAK İSTEYENLER HALK MERKEZLERİNDEN BAŞVURU YAPABİLİYOR

‘Evde banyo hizmetinden’ faydalanmak isteyenler halk merkezlerinden başvuru yapabiliyor

8 Nisan 2022 Cuma

Odunpazarı Belediyesinin evde bakım hizmetlerinden olan ‘evde banyo’dan faydalanmak isteyen vatandaşların başvuru yapmak için artık Odunpazarı Ana Hizmet Binası’na gitmesine gerek kalmadı. Evde Banyo hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, mahallelerinde bulunan Odunpazarı Belediyesine ait halk merkezilerine giderek başvuru yapabiliyor. Bu hizmetin kendileri için büyük kolaylık sağladığını belirten vatandaşlar, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a ve ekibine teşekkür etti.

Odunpazarı Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri Birimi, çalışmalarına titizlikle devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında yaşlı, engelli, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara kendi evlerinde banyo, saç kesimi, sakal tıraşı, el ve ayak tırnak kesimi hizmetleri veriliyor. Hasta, yaşlı ve engelli kişiler, sağlık ekipleri tarafından ortopedik mikrop barındırmayan şişme banyo küvetinin içinde tek kullanımlık küvet galoşu kullanılarak sıcak su ile yıkanıyor.

Ücretsiz olarak verilen bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşların başvuru yapabilmesi için artık Yenidoğan Mahallesinde bulunan Odunpazarı Belediyesi Ana Hizmet Binasına gitmesine gerek kalmadı. Vatandaşlar mahallelerinde bulunan Odunpazarı Belediyesine bağlı halk merkezilerine giderek başvuru yapabiliyor. 

Yaşlı, hasta ve engelli yakını olan vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesi’nin bu anlamlı hizmetinin kendileri için büyük kolaylık sağladığını belirterek, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a ve ekibine teşekkür etti.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.