Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

‘DURMA DANS ET’E İZLEYİCİDEN TAM NOT

‘Durma Dans Et’e izleyiciden tam not

27 Şubat 2022 Pazar

Odunpazarı Belediyesi, halk oyunları ve modern dans gösterisi düzenledi. “Durma Dans Et” adı verilen Halk Oyunları Ve Modern Dans Gösterisi, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde (YKSM) gerçekleşti. Halk oyunları ve modern dansın harmanlandığı gece, izleyiciden tam not aldı. 

Odunpazarı Belediyesi, Korona virüs salgını nedeniyle bir süre ara vermek zorunda kaldığı kültür sanat etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Halk Oyunları Ve Modern Dans Gösterisi düzenlendi. “Durma Dans Et” adı verilen Halk Oyunları Ve Modern Dans Gösterisi, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde (YKSM) gerçekleşti. Eğitmenliğini Ceren Seda Öznacar’ın yaptığı Halk Oyunları Ve Modern Dans Gösterisi, büyük ilgi gördü. 

Çok sayıda Eskişehirlinin katıldığı gösteri, Eskişehir, İzmir ve Aydın yöresinin oyunlarının harmanlanarak sunulduğu bir halk oyunları gösterisi ile başladı. Halk danslarının ardından minikler sahneye çıkarak Türkçe Pop şarkılarıyla harmanlanan bir koreografi sundu. Miniklerin dans gösterisi, izleyicilerin beğenisini kazandı. Gece, miniklerin dans gösterisinin ardından “Engelsiz Dans” ile devam etti. Gecenin özel gösterilerinden olan “Engelsiz Dans”, izleyiciden büyük alkış topladı. Halk Oyunları Ve Modern Dans Gösterisi, basit figürler içinde, dönüşler, denge ve duruş, stretching ve koordinasyon çalışmalarından oluşan “Streetjazz” ile devam etti. Gösteri, Karedeniz Yöresi Halk Oyunları ile sona erdi. 

İzleyiciden tam not olan Durma Dans Et Halk Oyunları Ve Modern Dans Gösterisi, izleyenlere keyif dolu bir akşam yaşattı. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.