Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI’NDAN GENÇLER İÇİN İŞARET DİLİ ATÖLYESİ

 Odunpazarı’ndan gençler için işaret dili atölyesi

11 Ocak 2021 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi, Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirdiği atölye çalışmalarına İşaret Dili Atölyesi ile devam ediyor. COVİD-19 (Koronavirüs) salgını nedeni ile online ortamda gerçekleşen atölyeye, gençler yoğun ilgi gösteriyor.

Kadir Demir tarafından verilen işaret dili atölyesinde katılımcılara, işaret dili alfabesi, duygular, zamanlar, isimler, deyimler ve günlük hayatta kullanılan kelimeler öğretiliyor. İşaret Dili Atölyesine katılan katılımcılar, atölye sona erdiğine işitme engelli vatandaşlarla daha kolay iletişim kurabilecek.


Pazartesi ve Çarşamba günleri gerçekleştirilen İşaret Dili Atölyesi, online ortamda gerçekleştiriliyor. İşaret Dili Atölyesi’ne daha önce kayıt yaptıran katılımcıların katılabildiğini vurgulayan yetkililer, açılacak yeni atölyelerin duyurularının Odunpazarı Belediyesi ve Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi’nin sosyal medya hesaplarından yapılacağını kaydetti. Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi atölyelerine kayıt yaptırmak isteyenlerin, bu hesapları takip ederek atölye kayıt tarihlerinden haberdar olabileceğini söyledi.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.