ODUNPAZARI’NDAN 8. SINIFLAR İÇİN LGS DESTEK ATÖLYELERİ

Odunpazarı’ndan 8. Sınıflar için LGS destek atölyeleri

21 Ekim 2021 Perşembe

Odunpazarı Belediyesi Emek Gençlik Merkezi’nde 8’inci sınıflar için Liselere Geçiş Sistemi (LGS) destek atölyeleri açtı. Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilen atölyelere, öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.

Eşit, laik, bilimsel ve kaliteli bir eğitim her çocuğun hakkı olduğunu savunan Odunpazarı Belediyesi, sınavlara hazırlanan öğrencilere ve velilerine destek olmak için çeşitli branşlarda atölyeler düzenliyor. Belediye son olarak, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavlarına hazırlanan 8’inci sınıf öğrencileri için Emek Gençlik Merkezi’nde LGS destek atölyeleri açtı. Hafta sonları yapılan atölye çalışmaları, Matematik, Türkçe, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler ve İngilizce branşlarında gerçekleştiriliyor. Ücretsiz olan atölyelere, öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.

Emek Mahallesi Şanlıer Sokak No: 7 Kat 2 adresinde bulunan Emek Gençlik Merkezi’nde düzenlenen LGS destek atölyelerine, kayıtlar ise devam ediyor.Atölyeler ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, hafta içi 08:00-18:00 saatleri arasında 0 (222) 250 05 52 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir.