ODUNPAZARI BELEDİYESİ 7. ULUSLARARASI SERAMİK PİŞİRİM TEKNİKLERİ ÇALIŞTAYI İÇİN ASİSTAN ARANIYOR

6 Ağustos 2024 Salı

ODUNPAZARI BELEDİYESİ 7. ULUSLARARASI SERAMİK PİŞİRİM TEKNİKLERİ ÇALIŞTAYI

ASİSTAN KRİTERLERİ

30 Ağustos – 7 Eylül tarihinde Odunpazarı Tarihi Bölgesi’nde bulunan Arasta Çarşısı içinde gerçekleşecek 7. Uluslararası Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı’nda gönüllü olarak görev alacak ve belirtilen tarihler arasında saat 10.00-18.00 arasında çalışmak üzere asistan arıyoruz.

·       Seramik Bölümü mezunu veya lisans düzeyinde aktif Seramik Bölümü öğrencisi olmak

·       Seramik sanatında kullanılan alternatif pişirim teknikleri (raku, sagar, süt pişirimi, lüster vb.) hakkında bilgi ve tecrübe sahibi olmak.

·       Grup çalışmasına ve yoğun çalışma temposuna adapte olabilecek niteliklere sahip olmak.

Çalıştayda görev alacak asistanlar sanatçılar ile birlikte Odunpazarı Belediyesi’nin kurmuş olduğu yemek çadırında öğle yemeklerini yiyebileceklerdir. Asistan tercihleri Eskişehir’de ikamet eden adaylardan seçilecektir. Şehir dışından gelmek isteyen asistanların konaklamalarını belediyemiz karşılayamamaktadır.

Gönüllü olarak çalışmak isteyen asistan adaylarının 15 Ağustos 2024 tarihi saat 13:00’a kadar halkmasasi@odunpazari.bel.tr adresine mail atmaları gerekmektedir. Kriterlere uygun olan asistan adayları belediyemizin konu ile alakalı personelleri ile mülakat sonucunda belirlenecektir. Çalıştay sonunda asistanlara Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım KURT’un imzasını taşıyan katılım ve teşekkür belgesi alacaktır. Asistanlar çalıştay tarihi süresince asistanlık yapacaklarını taahhüt etmelidir.