Başkan Kazım Kurt ÇARPA'yı ziyaret etti, vatandaşa aşure ikram etti

Odunpazarı Belediyesi, Muharrem Ayı nedeniyle Odunpazarı’nın çeşitli bölgelerinde aşure dağıtıyor. Daha önce Hamamyolu Caddesi,  Huzur ve Yenidoğan Mahallesi Pazar Yeri ile Emek Mahallesi Kapalı Pazar Yerinde aşure dağıtan belediye, son olarak Vişnelik Mahallesi’nde kurulan Çarşamba Pazarı’nda (ÇARPA) vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Aşure dağıtımına Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da katıldı. 

Pazar yerini gezen Başkan Kurt, vatandaşlar ve esnaf ile sohbet etti. Pazarcı esnafın ikram ettiği meyvelerin tadına bakan Başkan Kurt, ardından da aşurelerin dağıtıldığı bölgeye gitti. Vatandaşlarla beraber Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından dağıtılan aşurelerden alan Başkan Kurt, bir süre buradaki vatandaşlarla sohbet ederek aşuresini yedi. 

VATANDAŞTAN BAŞKAN KURT’A AŞURE TEŞEKKÜRÜ

Aşurelerin dağıtıldığı noktalara gelen vatandaşlar, aşure dağıtımına yoğun ilgi gösterdi. Aşurelerini alan vatandaşlar, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Aşevi çalışanlarına teşekkür etti. 

Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, aşurelerin 26 Temmuz Cuma günü ise Aşevi’nde ve Erdal İnönü Halk Merkezi’nde ihtiyaç sahipleri ile paylaşılacağını duyurdu. 

« Geri Dön