Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

Oyunpazarı Kreş ve Gündüz Bakımevleri

‘Kaliteli eğitimin’ her çocuğun hakkı olduğunu savunan Odunpazarı Belediyesi, bünyesindeki kreşlerde çocuklara laik, bilimsel, demokratik ve Atatürkçü bir eğitim veriyor. Çocukların bedensel ve ruhsal sağlıklarını korumak ve geliştirmek, temel beceri ve alışkanlıklar kazandırmak amacıyla hareket ve oyun temelli olarak verilen eğitim sayesinde çocuklar, rahat ve mutlu bir ortamda yeteneklerini geliştirme fırsatı yakalıyorlar. Odunpazarı Belediyesi’nin Oyunpazarı Kreş ve Gündüz Bakımevlerinde çocuklar, ilk arkadaşlıklarını kuruyor, paylaşmayı öğreniyor. Aldıkları eğitim sayesinde de okul hayatına emin adımlarla hazırlanıyorlar.

Ihlamurkent Oyunpazarı Kreş ve Gündüz Bakımevi:
Ihlamurkent Mah. Kartopu Cad. No:77

Kurtuluş Oyunpazarı Kreş ve Gündüz Bakımevi:
Kurtuluş Mahallesi Yalım Sokak No:3

Osmangazi Oyunpazarı Kreş ve Gündüz Bakımevi:
Osmangazi Mahallesi Çimenli Sokak NO: 18

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.