Baykurt Ailesinden Kazım Kurt'a teşekkür

Baykurt Ailesinden Kazım Kurt'a teşekkür

Türk Edebiyatının önemli isimlerinden, Köy Enstitüleri Mezunu ve Türkiye Öğretmenler Sendikası Kurucularından Fakir Baykurt’un kızı Işık Baykurt, Köy Enstitülerinin Kuruluş Yıl Dönümünde düzenlenen etkinliğe katılmak için Eskişehir’e geldi. Odunpazarı Belediyesi Emek Halk Merkezi’nde yer alan Fakir Baykurt Halk Kütüphanesini gezen Işık Baykurt, duygu dolu anlar yaşadı.

Kütüphaneye babasının kitaplarını bağışlayacağını söyleyen Baykurt, babası Fakir Baykurt’un adının böyle bir kütüphaneye verilmesinin kendisini çok duygulandırdığını belirtti. Işık Baykurt, babasının adını kütüphanede yaşattığı için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti.

• Baykurt Ailesinden Kazım Kurt'a teşekkür
22.04.2019 15:18