Camilerde Onarım ve İyileştirme

Vatandaşların ibadetlerini daha temiz, rahat ve sağlıklı bir ortamda yapmalarını sağlamak için Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü cami temizleme ekibi kurdu. Ekipler, yapılan temizlik çalışmalarında cami ve ibadethanelerde bulunan halıları süpürüyor, gerekli yerlerde yıkama makineleriyle de temizliyor. Pencereler ve avizeler silinirken, vatandaşların kullandığı tüm alanlar büyük bir özenle dezenfekte ediliyor. İlçe genelinde bulunan cami ve ibadethanelerde periyodik olarak iç ve çevre temizlik çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, çok yönlü çalışmaların devam edeceğini kaydetti. Odunpazarı Belediyesi’nin camilere yönelik çalışmaları ilaçlama ve temizlikle sınırlı kalmadı. Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçede bulunan bir çok camide iyileştirme çalışmaları yaptı.

• Camilerde Onarım ve İyileştirme