Odunpazarı’nda hayaller tuvale aktarılıyor

"Odunpazarı Belediyesi Meslek ve Sanat Edindirme Kursları (OMEK) çağdaş eğitim anlayışı ile çalışmalarına devam ediyor."

Odunpazarı’nda hayaller tuvale aktarılıyor
Odunpazarı Belediyesi Meslek ve Sanat Edindirme Kursları (OMEK)  çağdaş eğitim anlayışı ile çalışmalarına devam ediyor.

Bu çalışmalar kapsamında OMEK’te “Resim” eğitimi verilmeye başlandı. Dersler; Pazartesi-Salı ve Perşembe Cuma günleri olmak üzere 2 grupta yapılıyor. Eğitimler sayesinde kursiyerler resim tekniğinin inceliklerini öğrenirken, öğrendiklerini de uygulamalı olarak hayata geçirme fırsatı yakalıyorlar. Birbirinden güzel resimlere imza atan kursiyerler, Resim Kursu sayesinde hayallerini ellerindeki fırçalarla tuvallere aktarıyor.

Resim Kursuna katılan kursiyerler, OMEK’te kendilerine çok samimi ve rahat bir ortam sunulduğunu ifade ederek Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti.

•  Odunpazarı’nda hayaller tuvale aktarılıyor
13.11.2017 13:37