Tüm maddeler oy birliği ile kabul edildi

"Odunpazarı Belediye Meclisi Ekim ayı olağan meclis toplantısı 19’uncu birleşim 1’inci oturumu Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt başkanlığında gerçekleşti."

Tüm maddeler oy birliği ile kabul edildi

6 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında,  “Kent İçi Temizlik Hizmetleri, Çöp Toplama ve Nakli, Cadde ve Sokakların El ve Makine İle Temizletilmesi, Genel Çevre Temizlik Hizmeti Alımı işi 2018 yılı içerisinde sona ereceğinden, 2018-2019 mali yılları için 20 ay süreli Kent İçi Temizlik Hizmetleri, Çöp Toplama ve Nakli, Cadde ve Sokakların El ve Makine İle Temizletilmesi, Genel Çevre Temizlik Hizmeti Alım işi, birden fazla yılı kapsadığından, Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a yıllara sari olarak ihaleye çıkabilme yetkisi verilmesi” ile ilgili gündem maddesi öne çıktı.

Meclis toplantısında görüşülen 6 gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi.

Odunpazarı Belediyesi’nin bir sonraki meclis toplantısının 5 Ekim 2017 Perşembe Günü saat: 17.30’da yapılmasına karar verildi.

02.10.2017 23:49