Eskişehir Odunpazarı Belediyesi

Atlıhan gece de ışıl ışıl

"Odunpazarı Belediyesi Atlıhan El Sanatları Çarşısı, ışıl ışıl görüntüsü ile de tarihi Odunpazarı’na farklı bir hava katıyor."

Atlıhan gece de ışıl ışıl
Odunpazarı Bölgesi, tarihi ve görsel güzellikleri ile bir marka haline geldi. Odunpazarı Bölgesinde bulunan ve artık lületaşı işletmeciliğinin kalbi olan Odunpazarı Belediyesi Atlıhan El Sanatları Çarşısı, ışıl ışıl görüntüsü ile de tarihi Odunpazarı’na farklı bir hava katıyor.

Odunpazarı Belediyesinin gerçekleştirdiği ışıklandırma çalışmaları ile gece seyrine doyulmaz bir görüntü sunan Atlıhan El Sanatları Çarşısı, vatandaşların da büyük beğenisini kazanıyor.

Atlıhan’ı ziyaret eden vatandaşlar, bir yandan eşsiz güzellikteki lületaşı ürünlerden sevdiklerine hediye alıyorlar diğer yandan Atlıhan’ın tarihi atmosferinde sanatla iç içe dakikalar geçiriyor.
  • Atlıhan gece de ışıl ışıl
09.06.2017 14:17