Kırımlı soydaşların her zaman yanındayız

"Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Rusya’nın kırım işgali karşısında dünya çapında başlatılan imza kampanyasına katıldı."

Kırımlı soydaşların her zaman yanındayız

Eskişehir Kırım Derneği tarafından Odunpazarı Meydanında açılan standa giden Başkan Kurt, başlatılan imza kampanyasına destek verdi. Kırım Tatarlarına yapılan her türlü haksızlığın karşısında olduğunu ifade eden Başkan Kurt, Kırımlı vatandaşların haklı mücadelesinde her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Tüm dünyada başlatılan imza kampanyasının etkili olacağına inandığını belirten Başkan Kurt, “1944 Kırım sürgününde hayatlarını kaybeden tüm soydaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bir daha böyle acıların yaşanmaması için sonuna kadar direneceğimizi bir daha vurgulamak istiyorum” dedi.

• Kırımlı soydaşların her zaman yanındayız
21.05.2017 13:16