Odunpazarı Belediyesi Halk Oyunları ekibi bölge ikincisi oldu

"Başarılı çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Odunpazarı Belediyesi, ödüle doymuyor."

Odunpazarı Belediyesi Halk Oyunları ekibi bölge ikincisi oldu

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Halk Oyunları Ekibi, Ankara’da gerçekleştirilen Türk Halk Oyunları Federasyonu Grup Bölge Finali’nde ikinci oldu.

Odunpazarı Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Türk Halk Oyunları Federasyonu Grup Bölge Finali’ne katıldı. Yarışmaya büyükler kategorisinde Eskişehir Yöresi Halk Oyunları ile katılan ekibin eğitmenliğini Ceren Seda ve Oktay Şahin yaptı. Yedekler de dahil 34 kişiden oluşan Odunpazarı Belediyesi Halk Oyunları ekibi, Ankara’da gerçekleşen Türk Halk Oyunları Federasyonu Grup Bölge Finali'nde ikinci oldu.

Türk Halk Oyunları Federasyonu Grup Bölge Yarışması’nda için yaklaşık 4 ay öncesinden çalışmaya başladıklarını belirten Odunpazarı Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, bu yarışma için haftada 2 gün çalışma yaptıklarını kaydetti. Emeklerinin karşılığını aldıklarını belirten Halk Oyunları Ekibi, “Desteklerini esirgemeyen her zaman yanımızda olan Odunpazarı Belediyesi Belediye Başkanı Avukat Kazım Kurt'a teşekkür ediyoruz” dedi.
  • Odunpazarı Belediyesi Halk Oyunları ekibi bölge ikincisi oldu
17.05.2017 13:27