Bavulumda Sanat Var online olarak devam ediyor

Bavulumda Sanat Var online olarak devam ediyor

Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi’nin yoğun talep gören çocuk etkinliği, Bavulumda Sanat Var, koronavirüs salgını nedeni ile çalışmalarına online olarak devam ediyor. Etkinliğine katılmak isteyen 9-14 yaş arasındaki çocuklar, e-posta adresleri ve telefon numaralarını 20 Mayıs 2020 Çarşamba gününe kadar Çağdaş Sanatlar Galerisi’nin sosyal medya hesaplarına mesaj yoluyla gönderebilir.

Koronavirüse karşı dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarını titizlikle yürüten Odunpazarı Belediyesi, virüs nedeni ile karantinada olan çocuklar, gençler ve yetişkinler için internet üzerinden çeşitli atölye çalışmaları ve etkinlikler düzenliyor. Koronavirüs salgını öncesinde Çağdaş Sanatlar Galerisi’nde gerçekleştirilen ve çocukların büyük beğenisini kazanan Bavulumda Sanat Var da online olarak devam eden etkinliklerden.

Salgın nedeni ile evlerinden çıkamayan çocuklar, internet üzerinden gerçekleştirilen etkinlik sayesinde dünyaca tanınan Picasso ve Van Gogh’un eserleri üzerinden tanıyıp, hayatlarını öğreniyor. 09-14 yaş arasındaki çocukların katıla bildiği Bavulumda Sanat Var, İpek Uzkalan eğitmenliğinde ilk online çalışmasını gerçekleştirdi.

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tiyatro Müdürlüğü’nün ortak projesi olan Bavulumda Sanat Var’ın bir sonraki çalışması, 21 Mayıs 2020 Perşembe günü yapılacak. Bavulumda Sanat Var etkinliğine katılmak isteyen 9-14 yaş arasındaki çocukların, e-posta adresleri ve telefon numaralarını 20 Mayıs 2020 Çarşamba gününe kadar Çağdaş Sanatlar Galerisi’nin sosyal medya hesaplarına mesaj yoluyla göndermesi gerekiyor. Kontenjan sınırlaması olan etkinliğe, kayıt yaptıracak ilk 30 çocuk katılabilecek.

• Bavulumda Sanat Var online olarak devam ediyor
13.05.2020 16:49