Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi

"2017 yılı Şubat ayı olağan meclis toplantısı 3’üncü birleşim 1’inci oturumu Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt başkanlığında gerçekleşti."

Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Odunpazarı Belediye Meclisi 2017 yılı Şubat ayı olağan meclis toplantısı 3’üncü birleşim 1’inci oturumu Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt başkanlığında gerçekleşti.

Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda ilgili komisyonlara sevk edilen 20 gündem maddesi görüşüldü. Görüşülen gündem maddeleri arasında Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığı, Satış Müdürlüğü’nün Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkındaki Kanunun 90’ncı ve 91’nci maddeleri gereğince oluşturulacak gayrimenkul satış komisyonunda görev yapmak üzere asil olarak CHP Odunpazarı Meclis Üyesi Gülvezir Özdamar, Yedek olarak CHP Odunpazarı Meclis Üyesi Dilaver Atay seçildi.

Gündemdeki diğer maddeler ilgili komisyonlara havale edildi. Şubat ayında yapılacak olan meclis toplantısının diğer oturumunun 7 Şubat Salı saat 17.30’da yapılması kararlaştırıldı.

01.02.2017 21:06