Koca çınarlar Ataol Behramoğlu Kitaplığını gezdi

Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetlerine bağlı olan Koca Çınar Yaşam Merkezi kültürel faaliyetlerine devam ediyor.

Koca çınarlar Ataol Behramoğlu Kitaplığını gezdi

Odunpazarı Belediyesi Koca Çınar Yaşam Merkezi müdavimleri, Odunpazarı Belediyesi tarafından tarihi bölgede bulunan Yağcızade Konağı’na açılan Ataol Behramoğlu Kitaplığını ziyaret etti. Kitaplıkta bulunan Ataol Behramoğlu’nun Odunpazarı Belediyesi’ne hediye ettiği kitapları inceleyen koca çınarlar, duvarlarda asılı olan şiirleri tek tek okudu. Kitaplıkta yer alan Ataol Behramoğlu’na ait eşyaları da inceleyen koca çınarlar bol bol kitap okudu.

Kitaplar arasında unutamayacakları bir gün yaşayan koca çınarlar, Eskişehir’e böyle bir eser kazandırdığı için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a ve şair-yazar Prof. Dr. Ataol Behramoğlu’na teşekkür etti.

• Koca çınarlar Ataol Behramoğlu Kitaplığını gezdi
07.10.2019 13:45