Geleneksel Kurtuluş Kupası Tenis Şenliği başladı

Geleneksel Kurtuluş Kupası Tenis Şenliği başladı

Odunpazarı Belediyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Geleneksel Kurtuluş Kupası Tenis Şenliği başladı. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı tenis şenliği, 15 Eylül’de sona erecek.

Organize Sanayi Tenis Kortları sahasında yapılan Geleneksel Kurtuluş Kupası Tenis Şenliği, kura çekimlerinin ardından gerçekleşen eleme maçlarıyla başladı. 13-18 yaş grupları maçları ile başlayan tenis şenliğine, 150 sporcu katıldı. Tenis şenliğinin ilk günü nefes kesen maçlara ev sahipliği yaptı.

13-18, 18-25, 25-35, 35-45, 45-55 ve 55+ yaş arasında, çiftler, yeni başlayan kadın ve erkek kategorilerinde gerçekleştirilen tenis şenliği,  15 Eylül Pazar Günü, Odunpazarı Belediyesi Şehit Turgay Topsakaloğlu Spor Parkında oynanacak final karşılaşmaları ile sona erecek.

• Geleneksel Kurtuluş Kupası Tenis Şenliği başladı
05.09.2019 13:50