Şantiyede yeni yıl morali

“Mutlu bir Odunpazarı” için çalışmalarına devam eden Fen İşleri ekipleri, yeni yılı birlikte karşıladı.

Şantiyede yeni yıl morali

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde çalışan işçiler, yeni yılı hep birlikte kutladı.

Vardiya değişiminde Fen İşleri Şantiyesinde bir araya gelen işçiler, 2017 yılını birlikte karşıladı. Hep birlikte yemek yiyen işçiler, daha sonra Odunpazarı için çalışamaya devam etti.

Mutlu ve yaşanılası bir Odunpazarı için çalıştıklarını belirten işçiler, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a kendilerini unutmadığı için teşekkür etti. Herkesin yeni yılını kutlayan işçiler, “Yeni yılda herkese sağlık, mutluluk ve huzur diliyoruz” dedi.

01.01.2017 14:30