Kazım Kurt Otogar esnafı ile buluştu

Kazım Kurt Otogar esnafı ile buluştu

Odunpazarını sokak sokak, mahalle mahalle gezen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Daha önce çeşitli zamanlarda esnaf, işçi ve taksicilerle bir araya gelen Başkan Kurt, son olarak Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminali’ni ziyaret etti. Otogar esnafı ve vatandaşlarla buluşan Başkan Kurt, onlarla uzun uzun sohbet etti.

Otogarı gezen Başkan Kurt, burada görev yapan otobüs işletmelerinin çalışanları ve esnafla bir araya geldi. Yazıhane çalışanları ve esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Kurt, uzun yol şoförlerine ve yolculara ise iyi yolculuklar temennisinde bulundu.

Otogarların şehirlerin vitrinleri olduğunu dile getiren Başkan Kurt, Otogar çalışanlarına ve esnafına teşekkür etti.

• Kazım Kurt Otogar esnafı ile buluştu
10.03.2019 15:43