Odunpazarı Belediye Meclisi 2018 yılı Aralık ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Odunpazarı Belediye Meclisi 2018 yılı Aralık ayı olağan meclis toplantısı 23’üncü birleşim 1’inci oturumu Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt Başkanlığında gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen mecliste 8 gündem maddesi görüşüldü. Görüşülen gündem maddeleri oy birliğiyle ilgili komisyonlara havale edildi. Odunpazarı Belediye Meclisinde ayrıca 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle meclis toplantısı çevirmen aracılığıyla işaret dilinde tercüme edildi.

Odunpazarı Belediyesi’nin bir sonraki meclis toplantısı 7 Aralık Cuma saat 17:30’da yapılmasına karar verildi.

03.12.2018 22:07