Şahin’den Kazım Kurt’a veda ziyareti

"Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Kaymakamı Cemal Şahin ile bir araya geldi."

Şahin’den Kazım Kurt’a veda ziyareti

Yaklaşık 2 yıldır Odunpazarı Bölgesinde görevini sürdüren Odunpazarı Kaymakamı Cemal Şahin, Aydın Efeler Kaymakamlığına atanmasının ardından Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti.

Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen veda ziyaretinde, ikili bir süre sohbet etti. Odunpazarı’na ve Eskişehir’e verdiği hizmetten dolayı Şahin’e teşekkür eden Başkan Kurt, Şahin’e yeni görev yerinde başarılar diledi.

Kazım Kurt’un Odunpazarı’nda başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade eden Şahin, Kazım Kurt’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

11.09.2018 13:13