Tiyatro’da muhteşem açılış

"Odunpazarı Belediyesi, yeni sezonda Süpervizörlüğünü Ayşen Gruda’nın yaptığı Odunpazarı Belediye Tiyatrosu ile tiyatro severlerle buluştu."

Tiyatro’da muhteşem açılış

Usta tiyatro sanatçısı Ayşen Gruda'nın süpervizörlüğünü yaptığı Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, sezona Eugene Labıche’nin “Ara ki Bulasın!” adlı oyunu ile başladı. Elvan Gruda tarafından uyarlanan oyunun yönetmenliğini ise Yılmaz Gruda yaptı.

Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen gösterime Eskişehir Vali Yardımıcısı Ömer Faruk Günay, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, usta sanatçı Ayşen Gruda, Yılmaz Gruda, Elvan Gruda, Odunpazarı Belediyesi Meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“KIZIMIN 40 YILLIK HAYALİYDİ”

Usta isimler Ayşen Gruda ve Yılmaz Gruda’yı bir araya getiren 2 perdelik komedi oyunu “Ara ki Bulasın” vatandaşlardan tam not aldı. Tiyatro sonunda konuşan Ayşen Gruda, “Bu oyunda ben, kızım Elvan Gruda ve Yılmaz Gruda ile ilk kez bir araya geldik. Kızım Elvan Gruda’nın 40 yıllık hayali gerçekleşti” dedi. Çok başarılı bir oyun olduğunu söyleyen Gruda, oyunculara başarılar diledi. Gruda seyircilere “Her zaman tiyatroya destek olun ve koltukları boş bırakmayın” dedi.

“ŞEHRE YENİ BİR SANAT BAKIŞI”

Ayşen Gruda’dan sonra konuşan Başkan Kurt sözlerine Odunpazarı’na, Eskişehir’e ve yeni bir bakış ve yeni bir pencere açan, Eskişehirli vatandaşları tiyatroya kazandıran ve hocalık yapan Ayşen Gruda’ya teşekkür ederek başladı. Başkan Kurt, “ Odunpazarı Belediyesi olarak,

Odunpazarı’nda farklı işlerin olabileceğini göstermeye çalışıyoruz. Tiyatromuzu Ayşen Gruda’ya emanet ettik. Dönem sonunda çok farklı yapı ve sanat anlayışı bekliyoruz. Eskişehirliler buna alışık ve hazır” dedi.

• Tiyatro’da muhteşem açılış
24.11.2016 13:56