Eskişehir Odunpazarı Belediyesi

Vatan Partisi Başkan Kurt’u ziyaret etti

"Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Vatan Partisi İl Başkanı Ahmet Karatepe, Milletvekili adayları Raif Eşkinat, Meserret Doğan ile bir araya geldi."

Vatan Partisi Başkan Kurt’u ziyaret etti

Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette Vatan Partisi İl Başkanı Ahmet Karatepe, Milletvekili adayları Raif Eşkinat, Meserret Doğan seçim sürecinde gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, seçim çalışmalarında Vatan Partisi üyelerine başarılar diledi. 24 Haziran’da yapılacak seçimin Türkiye’nin kaderini belirleyeceğini ifade eden Başkan Kurt, 25 Haziran sabahına Türkiye’nin daha adil, daha özgür ve daha demokratik uyanacağını belirtti. Başkan Kurt ayrıca, 24 Haziran günü tüm seçmenlerin oy kullanma görevlerini yerine getirmeleri gerektiğini kaydetti.

12.06.2018 20:02