Odunpazarı'nda Fen İşleri durmak bilmiyor

"Odunpazarı Belediyesi sorunsuz bir üst yapı parolasıyla çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor."

Odunpazarı'nda Fen İşleri durmak bilmiyor

Odunpazarı Belediyesi sorunsuz bir üst yapı parolasıyla çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdikleri çalışmalar kapsamında son olarak Gültepe Mahallesi'nde asfalt ve tretuvar çalışması gerçekleştirdi.

Gültepe Mahallesi genelinde yapılan çalışmalarda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 7 sokakta çalışmalarına başladı. Güzidiler, Gökler, Giray, Hoşcan, Güniz, Işıyan ve Güzinay Sokakta ‘aşınma asfalt ile yol’ ve ‘baskılı asfalt ile tretuvar yapımı’ çalışmalarına devam eden ekipler, Gültepe Mahallesi’ndeki çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar tamamlandığında Gültepe Mahallesi’ndeki üst yapı sorunlarının ortadan kalkacağını vurguladı.

• Odunpazarı'nda Fen İşleri durmak bilmiyor
11.06.2018 16:02