Odunpazarı kırsal mahallelerde iftar vermeye devam ediyor

"Odunpazarı Belediyesi, Ramazan Ayı’nın ilk gününden itibaren her akşam köy statüsünden mahalle statüsüne geçen bölgelerde iftar yemeği düzenliyor."

Odunpazarı kırsal mahallelerde iftar vermeye devam ediyor

Odunpazarı Belediyesi tarafından her akşam farklı bölgelerde verilen iftar yemekleri, mahalle sakinlerini bir araya getiriyor. Odunpazarı Belediyesi, hazırlanan iftar programları kapsamında Sultandere, Karapazar, Gümüle, Türkmentokat ve Akpınar Mahallelerinde iftar programı gerçekleştirdi. Düzenlenen iftar programına çok sayıda vatandaş katıldı.

Odunpazarı Belediyesi Aşevi tarafından hazırlanan iftar yemekler, belediye personelleri tarafından mahalle sakinlerine ulaştırıldı. Ramazan coşkusunu birlikte yaşayan mahalle sakinleri, Ramazan’ın bolluk ve bereketini aynı sofra etrafında paylaştı. Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, düzenlenen iftar programlarının Ramazan Ayı boyunca ilçenin farklı noktalarında devam edeceğini belirtti.

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan vatandaşlar, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti.

• Odunpazarı kırsal mahallelerde iftar vermeye devam ediyor
11.06.2018 15:59