Odunpazarı’ndan Huzur Mahallesi’nde 4 bin kişilik iftar

"Odunpazarı Belediyesi mahallelerde gerçekleştirdiği iftar programına Huzur Mahallesi’nde devam etti."

Odunpazarı’ndan Huzur Mahallesi’nde 4 bin kişilik iftar

Odunpazarı Belediyesi mahallelerde gerçekleştirdiği iftar programına Huzur Mahallesi’nde devam etti. 4 bin kişinin katıldığı iftar programında Başkan Kurt, vatandaşlarla yakından  ilgilendi.

Odunpazarı Belediyesi mahallelerde gerçekleştirdiği iftar yemeğine Vadişehir- Ihlamurkent Mahallesi’nin ardından Huzur Mahallesi’nde devam etti. Devlet Hastanesi’nin üst tarafında yer alan otoparkın yanındaki alanda gerçekleştirilen iftar yemeğine Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, CHP Eskişehir Milletvekili Adayları Jale Nur Süllü, Engin Çakmak v Sibel Yeşildal ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programında oruçlarını açan vatandaşlar, dileklerini ve sıkıntılarını birebir Başkan Kurt’a iletti. Tek tek masaları gezen Başkan Kurt, vatandaşlar ile bir süre sohbet etti. Başkan Kurt, vatandaşların dilek, şikâyet ve dileklerini dinledi.

SIRADA ODUNPAZARI MEYDANI VAR

Odunpazarı Belediyesi Ramazan etkinlikleri, mahallelerde verilecek iftar yemekleri ile devam edecek. Bir sonraki iftar PROGRAMI 11 Haziran 2018 Pazartesi Günü Odunpazarı Meydanı Hicri Sezen Parkı’nda gerçekleşecek.

• Odunpazarı’ndan Huzur Mahallesi’nde 4 bin kişilik iftar
10.06.2018 16:51